Ut på tur

Veit eg ikkje har blogga sia torsdag, men sånn vart det berre.

Tenkte på at eg måtte blogge sånn kvar dag meg eg hadde ikkje tid eller orka ikkje, heh..

Eg og min russegjeng arrangerte fest på fredag so var ganske opptatt med den. Laurdag sov typen til kl 16, egog gjor kinda det. Men sto fyst opp i 10tida og strikka ferdig sokkane og pakka inn julegaven hanna. So gjekk eg innatt på rommet i 14tida for å kose for so å sovne igjen.

Når vi hadde vert å rydda resten frå festen gjekk vi tilbake til hybelen og lagde masse mat, dessert og såg film :) tenkte ikkje på dette før på søndagen men laurdagen hadde vi vert ilag i 8måna :)

På søndagen reiste vi heim til han for å fare på julebord. Har kun 2mirrorselfia og 2 bilde mora has tok av oss frå kvelden. Mirrorselfiane var for å vise kjolen til ein kompis.

Mandagsmorgon var kjip sidan eg våkna kald og aleine og typen låg på andre sida av senga og lukta alkohol. Eg drakk kun en cider og litt småslurpa sidan eg skulle på skulen dagen etter. Men fekk Filip opp av senga for so at han følgte meg til busstoppet :)

Tysdag hadde vi generalprøve for monologhalvdag/visning. Skulle fikse lys men ingen kan med lys og vi hadde ingen lærara der.. so vi gjor det beste av det vi hadde, hahah.

Tysdag var det halvdags det vi framførte fot so å vente på en samtale etter som aldri kom sia eine læraren hadde sjuk unge og måtte komme seg fort heim, og hi måtte rekke dagbussen til oslo. So vi fekk to tima fri, for so å ha rle og gå heim å pakke.

Akkurat no ligg vi i dramaklassen på eit hostell i oslo. Vi kom hit i 6tida med nattbussen og skal no sove litt før vi begynd med aktivitetar og teater.

Skl prøve å blogge litt dossa dagane :)

-Camilla

#teater #kjærleik #typen #julebord #klassetur #fest #russegjeng #tur #oslo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camzy

Camzy

19, Bergen

Blogg om ulike ting som eg føler for å skrive om. Kanskje litt kvardag og litt om meg, men mest om ting eg bryr meg om.

Kategorier

Arkiv

hits